Vi er i færd med at oversætte hele webstedet til dit valgte sprog. Det er dog en stor opgave, så i mellemtiden, syntes vi at det ville være vigtigt at give dig nogle få oplysninger på dit eget sprog.

Hvis du gerne vil have besked når webstedet er flersproget bedes du sende en email til inform@rsm-web.com med emnelinjen ‘Inform me when your site is multilingual’.

OM OSRSM Lining Supplies er en førende international leverandør til (CIPP) industrien som udfører ny foring eller reparation af kloaker og afløb. Vi leverer udstyr, materialer og servicer i mange lande.

Vores mål er løbende at udvikle os og finde nye måder at gøre vores kunders liv lettere. Hvadenten det er gennem vores netværk af kendte producenter, finde og designe nyt udstyr og materialer, udvikle nye processer eller udnytte den nyeste teknologi. Hos RSM tilbyder vi hver enkelt kunde muligheder og en løsning til næsten enhver situation.

Kundeservice er kernen i vores forretning, og det betyder at opbygning af stærke, langvarige relationer med vores kunder er en integreret del af vores forretningsmodel. Efterhånden som vores firma vokser og kommer frem i nye lande er disse relationer endnu mere vigtige. Vi har ikke kun den rigtige indstilling og etos men vi har også infrastruktuen til at bakke det op med.

RSM har afdelinger i det nordlige England og vi har forhandlere i Australien, Frankrig og Polen. Vi har over 30 medarbejdere fordelt over ledelse, drift, salg, marketing, administration, teknisk afdeling, lager og transport. Vi har vores egen flåde af varevogne til Storbritannien og Europa og vi har veletablerede forbindelser med internationale kurerer. Vores globale kunder omfatter i øjeblikket Amerika, Australien, Polen, Tyskland, Frankrig og Italien for at nævne et par stykker.

Hvis du er interesseret i at vide mere om os eller tale med en af vores uddannede medarbejdere, vil vi meget gerne høre fra dig. Alle vores medarbejdere er engelsktalende men vi er vant til at overvinde sproglige barrierer og oprette succesfulde relationer.