Olemme parhaillaan kääntämässä koko sivustoa valitsemallesi kielelle Tämä tehtävä vaatii aikaa, ja siksi pidämme tärkeänä, että voimme jo tässä vaiheessa tarjota informaatiota omalla kielelläsi.

Jos haluat, että tiedotamme sinulle monikielisen sivuston valmistumisesta, lähetä viesti osoitteeseen inform@rsm-web.com ja kirjoita otsikkoriville ‘Inform me when your site is multilingual’.

YRITYKSEMME
RSM Lining Supplies on johtava kansainvälinen viemäriputkien pinnoitus- ja korjaustuotteiden (CIPP) toimittaja. Toimitamme välineitä, tarvikkeita ja palveluita useisiin maihin.

Tavoitteemme on kehittää ja löytää jatkuvasti uusia tapoja helpottaa asiakkaidemme arkea valmistamalla laadukkaita tuotteita välittämällä ja suunnittelemalla uusia välineitä ja materiaaleja, kehittämällä uusia prosesseja ja hyödyntämällä uusinta tekniikkaa. RSM tarjoaa jokaiselle asiakkaalle eri vaihtoehtoja ja ratkaisun lähes jokaiseen tilanteeseen.

Asiakaspalvelu on liiketoimintamme ytimessä, ja liiketoimintamallillemme on keskeistä vahvojen ja kestävien asiakassuhteiden rakentaminen. Yrityksemme laajentuessa uusiin maihin nämä asiakassuhteet ovat entistäkin tärkeämpiä. Oikean asenteen ja toimintatavan lisäksi meillä on myös niitä tukeva infrastruktuuri.

RSM:n toimipaikka on Pohjois-Englannissa, ja jälleenmyyjiä on Australiassa, Ranskassa ja Puolassa. Palveluksessamme on yli 30 henkeä johto-, valmistus-, myynti-, markkinointi-, hallinto-, tekniikka-, varasto- ja kuljetustehtävissä. Meillä on oma kuljetuskalusto Isossa-Britanniassa ja muissa Euroopan maissa sekä vakiintunut yhteistyö kansainvälisten kuljetusyritysten kanssa. Meillä on asiakkaita muun muassa Amerikassa, Australiassa, Puolassa, Saksassa, Ranskassa ja Italiassa.

Jos haluat tietää meistä lisää tai keskustella koulutetun henkilökuntamme kanssa, olemme mielellämme käytettävissä. Koko henkilökuntamme puhuu englantia, mutta olemme toki tottuneet toimimaan ja luomaan onnistuneita liikesuhteita myös kielirajojen yli.