Vi är i färd med att översätta hela webbplatsen till ditt valda språk. Emellertid är detta en stor uppgift och under tiden ansåg vi det viktigt att ge dig lite information om oss i ditt eget språk.

Om du vill ha mer information när webbplatsen har blivit flerspråkig skicka oss ett e-post till inform@rsm-web.com med ämnesraden, ‘Inform me when your site is multilingual’.

OM OSS
RSM Lining Supplies är en ledande internationell leverantör för avloppsledning och reparation (CIPP) industrin. Vi levererar utrustning, material och tjänster till många länder runt om i världen.

Vårt mål är att ständigt utvecklas och hitta nya sätt att göra våra kunders liv enklare. Oavsett om detär genom vårt nätverk av välkända tillverkare, sourcing och utformning av ny utrustning och material, utveckling av nya processer eller nyttjande av den senaste tekniken. På RSM erbjuder vi varje kund alternativ och en lösning för nästan varje scenario.

Kundservice är då kärnan i vår verksamhet, och byggande av starka, varaktiga relationer med våra kunder är en integrerad del av vår affärsmodell. Allt eftersom vårt företag växer in i nya länder, är dessa relationer av ännu större vikt. Inte nog med att vi har rätt attityd och grundsyn, men vi har infrastrukturen att backa upp det med.RSM har lokaler i norra England samt distributörer i Australien, Frankrike och Polen. Vi sysselsätter över 30 personer; chefer, verksamheter, försäljning, marknadsföring, administration, teknik, lagerhållning och förare. Vi har vår egen flotta av fordon för Storbritannien och Europa och har väletablerade kontakter med internationella kurirer. Våra globala kunder finns för närvarande Amerika, Australien, Polen, Tyskland, Frankrike och Italien för att nämna några länder.

Om du är intresserad av att veta mer om oss eller kanske vill prata med någon av vår utbildad personal skulle vi vara mer än glada om du hörde av dig. All vår personal är engelsktalande, men vi är vana att hantera och övervinna språkbarriärer och skapa framgångsrika relationer.